Testimonials

Ondernemers

“Gisteren bij de workshop ‘Facebook voor Ondernemers’ van Cals Media geweest. Wat ben ik positief verrast! Er blijkt weer een heleboel veranderd te zijn op Facebook en ik was alweer een heleboel vergeten waarvan ik dacht dat ik het nog wist Ghislaine heeft ons er relaxed doorheen geloodst. Ik zie weer nieuwe mogelijkheden en een veel minder grote drempel om er mee te starten!Echt fijn om zo iemand als Ghislaine Cals te kennen (behalve Social Media Goeroe is ze ook nog hartstikke leuk)!”
Els van der Zalm, 14 november 2017

“Leuk om van je te leren over de wondere wereld van de social media. Je enthousiasme, inzet en meedenken maken zelfs mij een beetje fan”
Birgit Post-Hoes, 16 juni 2017

“Ghislaine is een superenthousiaste docent die haar kennis over social media scherp en update heeft. Daarbij heeft zij een goed gevoel voor haar groepen en de groepsprocessen en neemt ze iedereen mee in de materie. Kennis willen delen en anderen helpen beter te worden in wat ze doen is haar drijfveer.
Wat zij op moment van vraagstelling niet weet zoekt ze uit. Ter plekke of na de training. Al was het maar omdat zij bijzonder vaknieuwsgierig is. Dat typeert haar.
In een heel recent project dat wij samen uitvoerden (dancefeestje033) heeft Ghislaine ervoor gezorgd dat we uitverkocht waren. Zij zet zich in voor persoonlijke benadering, weet de juiste content op de juiste social media te plaatsen en voedt en inspireert mensen met haar niet aflatende enthousiasme.
Ik vind het een feest om in haar buurt te zijn, van haar te leren én met haar te mogen samenwerken!”
Sandra Jacobs, 6 april 2017

“Ghislaine, je hebt me heel goed en duidelijk geleerd hoe ik een bedrijfspagina op Facebook kan maken. Heldere adviezen en tips gegeven. Ook mijn website heb je prachtig gemaakt. Je hebt leuke ideeën en kunt je goed in iemand inleven. Ik vond het een hele fijne samenwerking. Dank je wel.”
Irene Mesu, 1 april 2015

“Zou jij ook jouw Facebook bedrijfspagina beter zakelijk willen inzetten? Dan is de workshop zakelijk gebruik van Cals Media echt een aanrader! Goede sfeer, kleine groep met ruimte voor vragen stellen en het allerbelangrijkste om te melden….een hele duidelijke uitleg. Ik ben heel erg tevreden en vond het een waardevolle workshop.”
Yvonne van Opijnen, 30 januari 2017

“Goed werk Ghislaine!! Mijn website is veel beter vindbaar en ook kan ik mijn blogs nu veel makkelijker en beter seo-proof schrijven. Ik zal je aanbevelen als zich de gelegenheid voordoet!!”
Lia van Breukelen-Tolboom, 22 september 2015

Social media strategie:

“Vandaag zijn wij begeleid bij het uitwerken van onze online Challenge door Charlotte Duzong en Ghislaine Cals. Twee topvrouwen! Voorafgaand aan deze dag ontvingen we al aardig wat informatie van hen. Deze informatie bestond voornamelijk uit vragen, vragen en nog eens vragen. Heel fijn, want hierdoor werden we aan het denken gezet. Wat willen we precies met deze Challenge bereiken? En hoe pakken we dit aan? We liepen al een tijd rond met het idee, maar constateerden dat we zelf te weinig kennis hebben om het professioneel uit te werken. Charlotte en Ghislaine hebben ons aan de hand genomen en ons allebei vanuit hun eigen expertise begeleid. In een paar uur tijd hebben we hele grote stappen gezet. Het plaatje is nu helder, vanaf nu moeten we het zelf kunnen. Maar als we vragen hebben, kunnen we gelukkig nog even bij hen terecht. ​Dank jullie wel dames!”
Martine Heeremans en Ingrid Strooij, 24 januari 2017

“Ghislaine helpt mij met tips over het gebruik van social media als marketinginstrument. Ze leert mij op een andere manier te denken: niet te lang nadenken, gewoon doen! Experimenteer, vraag reacties van je volgers en pas toon en inhoud daarop aan. Ghislaine is een prettig persoon vol met ideeën, met wie ik makkelijk samenwerk. Ze is bescheiden, blaast niet hoog van de toren en in haar adviezen is ze to the point en aangenaam praktisch. Erik van Venetië, trainer en adviseur public affairs hetgrotelobbyen.nl, 2 augustus 2016″

Cursisten Facebook en LinkedIn bij ZitOnline:

“De rustige en overzichtelijke manier waarop Ghislaine me door LinkedIn heeft geloodst, heeft me erg geholpen met meer durf aan mijn profiel te gaan werken.”
Carin Bakker- van Alphen, 3 december 2014

“Bij Ghislaine heb ik recent een praktische workshop ‘Zakelijke Facebookpagina’ gevolgd. Handig voor mij om te weten hoe het werkt én aan het einde van de ochtend had ik mijn ‘Zakelijke Facebookpagina’ http://www.facebook.com/DaadEnKracht al live. Ghislaine heeft kennis van zaken, ze is geduldig. Een aanrader, deze workshop.”
Willy Zeelen, 16 juni 2014

“Na een korte, maar intensieve LinkedIn training, zie ik veel meer mogelijkheden die dit netwerk mij te bieden heeft. Gishlaine weet op een heel prettige en toegankelijke manier de werkbaarheid van LinkedIn duidelijk te maken. Zij richt de training heel praktisch in waardoor je direct met het medium aan de slag kunt.”
Marianne D., 25 augustus 2014

“Op een prettige manier leer je in de workshops Linkedin en Facebook in een paar simpele stappen van Ghislaine hoe je je zichtbaarheid op het sociale netwerk kan vergroten en optimaliseren.”
Rudy van Veen, 2 september 2015

“In een korte training rond Facebook en LinkedIn heb ik Ghislaine ervaren als een betrokken trainster, voor wie geen vraag te veel is. Ze is ‘to the point’ en wist veel van mijn ‘koudwatervrees’ weg te nemen.”
Hendrik Jan Dekker, 16 januari 2015

Workshop ‘WordPress voor bloggers’ (2015):

“Voor mij als beginnend  blogger vond ik het erg leerzaam. Handig om vooraf vragen te stellen en die collectief te behandelen”
“Ghislaine gaf relevante informatie over hoe te bloggen met WordPress. Voor mij was het nieuwe informatie. Ik vond het goed dat ze de workshop gewijd heeft aan het beantwoorden van onze vragen. Daarnaast gaf ze ook algemene informatie over WordPress. Ze heeft flink haar best gedaan om informatie voor ons op te zoeken op het net, die ze met ons deelde.
“Ghislaine was vriendelijk en professioneel.”
“Top: Ghislaine heeft veel werk gemaakt van de vragen, daardoor was het heel praktisch en toegespits op onze vragen. Verder ook heel positief en authentiek.”

Workshop ‘Facebook en Twitter’ bij Jongerenwerk Heemskerk (2013):

“De workshop sprak mij aan, er is mij vooral duidelijk geworden wat de mogelijkheden van Twitter zijn (hier wist ik niet veel vanaf)”
“De docent was prettig en duidelijk in haar presentatie en erg toegankelijk wat betreft het stellen van vragen. Haar enthousiasme werkte goed en samen met haar goede tips was dit hopelijk voor de jongerenwerkers een stimulans om zich meer te roeren op FB en TW.”